Hjem> Produkter> Udendørs belysning> Græsplæne lampe> udendørs have gade lys
udendørs have gade lys
udendørs have gade lys
udendørs have gade lys
udendørs have gade lys
udendørs have gade lys

udendørs have gade lys

Get Latest Price
Min. Bestille:1 Piece/Pieces
Produktattributter

OprindelsesstedKina

Emballage og levering
Salgsenheder : Piece/Pieces

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Landskabslys
Produkt beskrivelse
Produktfunktioner til græsplænelampe: Gør din have mere spændende
1 、 Energibesparelse og miljøbeskyttelse
Græsplænelys bruger LED -chips som lyskilde, som kan opnå høj effektivitet og energibesparelse, og har en lang levetid uden behov for hyppig udskiftning af pære. På samme tid har LED -lys ikke ultraviolette og infrarøde stråler, hvilket ikke vil påvirke plantevækst og nå målet om energibesparelse og miljøbeskyttelse.
2 、 Flere stilarter at vælge imellem
Produkter til græsplænelampe findes i forskellige stilarter, og forskellige stilarter af græsplænelamper kan vælges i henhold til de forskellige stilarter i haven. F.eks
3 、 Smuk og praktisk
Græsplænelys kan skabe forskellige atmosfærer og gøre haver smukkere ved at justere lysets lysstyrke og farve. På samme tid har græsplænelys et bredt belysningsområde, som kan give tilstrækkelig belysning for haver og forbedre deres værdi om natten.
4 、 Let at installere
Installation af græsplænelys er meget enkel, bare grave en lav grop på det passende sted og installer græsplænelysene i den. Græsplænelys kan drives af solenergi eller strømforsyning, og strømforsyningsmetoden skal overvejes under installation.Landscape Lights
Sammenfattende har græsplænelampeprodukter god energibesparende og miljøbeskyttelse, vandtæt og lynbeskyttelse, forskellige stilarter, smukke og praktiske og lette installationsegenskaber. De er almindelige og vigtige belysningsudstyr i havelandskaber.
Græsplæne lampe
street lamp
Hjem> Produkter> Udendørs belysning> Græsplæne lampe> udendørs have gade lys
Send forespørgsel
*
*

Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende